בערך בוויקיפדיה נאמר אחרת
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שם נאמר שיש אומנם טענות על כך שתנור המיקרוגל הורס את הערכים התזונתיים של מזון אבל הדברים לא הוכחו, וישנם גם מחקרים הטוענים שהוא הורס את המזון פחות מחימום בתנור רגיל. אני תוהה האם המיקרוגל באמת הורס, האם מדובר בעובדות, או שזה רק תפיסה רומנטית. ואיך אני כצרכן שמוצף במידע ממקורות שונים יכול לדעת? תודה עידו
ועל החימום במיקרוגל
עידו שלום, "כצרכן שמוצף במידע ממקורות שונים" קשה מאד לדעת. זה מבלבל וישנם מחקרים שונים וסותרים בכל תחומי התזונה והבריאות. אם תחליט ותפנים שהמיקרו-גל לא טוב - תמצא מספר מחקרים וטענות שתומכות בכך. אם לא - אתה יכול תמיד להתבסס על המידע של משרד הבריאות ושל רשויות הבריאות הרשמיות. אם בריאותך יקרה לך, כדאי להעמיק, לחקור, לבדוק ולקבל החלטה בהתאם. אני את המיקרו גל זרקתי מהבית אחרי שקראתי את המאמר באתר "מה שרופאים לא מספרים לך" (WDDTY) ובמקומות נוספים. עדיף להיות זהיר וחשדן מאשר תמים ושאנן. בהצלחה צביקה