שלום רב, שאלה לגבי פירות וירקות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
ידוע לי כי פירות וירקות מאבדים חלק ניכר מערכיהם התזונתיים בתהליך של הקפאה והפשרה. ברצוני לשאול מה ההבדל בין פרי טרי לבין פרי שנחתך ועבר הקפאה מבחינת כמות הויטמינים, המינרלים וכו'...? בתודה מראש
יולי שלום בתהליך החיתוך חלק קטן של הויטמינים כמו ויטמין C וחלק מויטמיני B הולך לאיבוד. אולם חלק ניכר עדיין נשאר בתהליך ההקפאה. המינרלים לא אובדים בתהליך החיתוך ההקפאה וההפשרה. בברכה ובהצלחה טובה בר שאן
ראשית תודה על היענותך. איזה חלק בדיוק של הויטמינים אובד כתוצאה מתהליך ההקפאה? האם תוכלי להפנות אותי למחקר בנושא? מה לגבי פסטור? בתודה מראש.