שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/12/2006 | 16:00 | מאת: lior

ניסיתי לעשות טחינה והיא יצאה טעימה אבל היא מתקלקלת נורא מהר מספיק 3 ימים כדי שהיא תתקלקל.יש טחינות אורגניות שאני קונה ללא חומרים משמרים והם מחזיקות יותר זמן איך אפשר להאריך את הזמן שלהם?

06/12/2006 | 09:39 | מאת: צביקה קורן

ליאור שלום, טחינה שמכינים בבית ללא חומר משמר מתקלקלת לאחר 3 ימים. תכין טרי כל פעם ואל תשתמש בחומרים משמרים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית