סוכר חום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/12/2006 | 08:15 | מאת: מרמלדה

הי, שמעתי שיש דיעות שונות על סוגי הסוכרים סוכר חום כהה שהוא קצת דביק סוכר דמררה וסוכר לבן מה ההבדל בינהם מבחינה תזונתית, בריאותית, קלורית וכו' תודה מראש

04/12/2006 | 14:32 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, השאלה עלתה רבות בפורם - תבצעי חיפוש. סוכר לבן פסול לשימוש בעיני. הוא חסר ערכים תזונתיים ונזקו רב. בסוכר חום יש קצת יותר מינרלים (אם הוא לא צבוע), אבל זה לא נחשב מזון בריאות. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית