שאלה נוספת לגבי הגבינות :

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/11/2006 | 20:21 | מאת: מילי גרם

האם גבינות בולגרית וצפתית 5 % שומן נחשבות למאכל בריא? תודה על התשובה

23/11/2006 | 07:52 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, זה תלוי את מי שואלים... בגישת התזונה הטבעית גבינה בולגרית, צפתית, צהובה וכל שאר הגבינות הקשות, השמנות, המיוחדות והמעופשות אינן נחשבות כמזון בריאות. רובן עתירות מאד במלח. המלח במזון (בכמות שמעל 300 מ"ג למאה גרם) הוא חומר רעיל ומסוכן. על נזקי המלח תוכלי לקרוא בפרק המאמרים באתר שלי (חומרים מזיקים בתזונתנו). הפשרה שאני מציע למי שלא יכול לוותר על מוצרי חלב ("כדי לקבל סידן וחלבון") היא לאכול יוגורט עיזים, או יוגורט ביו או גבינה עד 3% שומן. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית