קינוא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/09/2006 | 09:07 | מאת: ליאת

שלום אני יודעת שקינוא הוא חלבון מלא, רציתי לדעת האם הוא משמש גם כחלבון כתחליף לבשר, מה ההבדל בניהם, או האם הוא משמש כפחממה? תודה

25/09/2006 | 11:16 | מאת: צביקה קורן

ליאת שלום, כדי להשיג חלבון מלא כדאי לשלב את הקינואה עם קיטניה כגון עדשים, חומוס, אפונה וכד'. בצורה זאת כמות חומצות האמינו החיוניות היא גבוהה ונותנת מענה הולם לצרכי הגוף בחלבון. בהצלחה צביקה

28/09/2006 | 09:55 | מאת: אליעזר

ושאלה נלווית: מהי כמות הפחמימות בקינואה? כמה מהן זמינות וכמה תאית? כמה מורכבות וכמה פשוטות? והאם היא מתאימה לכולם?

מנהל פורום תזונה טבעית