תפוחי אדמה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/09/2006 | 09:34 | מאת: שרית

שלום האם יש בעיה עם תפוח אדמה מבושל אפוי או מטוגן שנאכל לא באותו הרגע אלא כעבור יומיים שלושה לאחר ששכב במקרר או במקפיא?

לקריאה נוספת והעמקה
22/09/2006 | 08:55 | מאת: טובה בר-שאן

שרית שלום רב על תפוח אדמה מטוגן אני כלל לא ממליצה. ניתן לאכל תפוח אדמה אפוי או מבושל מס' ימים לאחר הבישול אם הוא במקרר. מה שחשוב להבין שחלק מויטמיני B הולכים לאיבוד. אולם רוב המינרלים כמו אשלגן, ומגנזיום נשארים. בברכת שנה טובה שנת בריאות ואושר טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית