צרבת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/06/2001 | 18:02 | מאת: גילה

התוכלי לציין מהם סוגי המזון הגורמים לצרבת? מדובר באדם בריא אשר לעתים סובל מצרבת זמנית. הערכתי שניתן לפתור את הבעיה בקלות תוך הקפדה על הימנעות ממזונות המעוררים את הצרבת. תודה.

06/06/2001 | 20:38 | מאת: נירה אולנד

שלום גילה אנא הקישי על "חיפוש" והקלידי את המילה "צרבת", מאחר וכבר נכתב פה רבות על הנושא. בעיקרון, מזונות הגורמים לצרבת משתנים מאדם לאדם, וכל אחד צריך ללמוד מה גורם לו לצרבת. מה שנראה לי חשוב יותר הוא לברר מה הסיבה לצרבת, אם היא קורית בשכיחות גבוהה.נסס לפנות לפורום גסטרו באתר זה. על מנת להקל על צרבת מומלץ לאכול ארוחות יבשות יחסית, ולשתות או לאכול מרק כחצי שנה לפני הארוחה, או כשעה וחצי אחריה. כשיש צרבת , אפשר לאכול פרוסת לחם או שתיים. הלחם סופג אליו את חומצת הקיבה ומונע ממנה להגיע לושט, שם נגרמת הצרבת. רק בריאות.

מנהל פורום תזונה טבעית