מזונות עתירי אשלגן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב ברצוני לדעת אילו פירות וירקות הם עתירי אשלגן תודה מראש מאור
לקריאה נוספת והעמקה
מאור שלום, כל הפירות והירקות עשירים באשלגן ובמיוחד: אגוזי פקאן, שאר האגוזים, שקדים, שום, בצל, גזר, עגבנייה, אבוקדו, בננה, נבט חיטה ועשב חיטה, סויה ומוצריה, במיה. תמרים יבשים, שסק ועוד. הכמות הרבה ביותר נמצאת באצות ים ובשמרי בירה. בהצלחה צביקה
האם "שמרי בירה" אליהם התייחסת בהקשר לנדון הם אלו שעליהם מבוססת בירה מאלט או בירה לבנה? בברכת שנה טובה אביעזר