דג סלמון
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, אני אוכלת מדי יום דג סלמון (פילה) אפוי. חברה סיפרה לי ששמעה פעם זה לא מומלץ וצריך לאכול זאת בתדירות נמוכה. האם זה נכון? (אגב, אני לא אוכלת בשר ועוף וממעטת במוצרי חלב. והדג הוא מקור חלבון בשבילי)
יפית שלום הייתרון הרב של דג סלמון הוא בחומצות שומן מסוג אומגה 3 : EPA, DHA שהן חומצות שומן חיוניות לגוף. ולכן דג זה מומלץ. ואם דג זה מקורו במים קרים ולא בריכות אז גם אין בו אנטיביוטיקה והורמונים. יכול להיות שחברתך התכוונה להוריד את כמות הדג בכלל כמות הכספית היכולה להצטבר בדגים. בברכה ושנה טובה טובה בר- שאן
יפית שלום הייתרון הרב של דג סלמון הוא בחומצות שומן מסוג אומגה 3 : EPA, DHA שהן חומצות שומן חיוניות לגוף. ולכן דג זה מומלץ. ואם דג זה מקורו במים קרים ולא בריכות אז גם אין בו אנטיביוטיקה והורמונים. יכול להיות שחברתך התכוונה להוריד את כמות הדג בכלל כמות הכספית היכולה להצטבר בדגים. בברכה ושנה טובה טובה בר- שאן