לחם ללא שמרים וללא סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/09/2006 | 09:34 | מאת: טלי

אני בדיאטה ללא סוכר ושמרים ובצקים מחשד לקנדידה. ואני אוכלת לחם שיפון או שעור מלא ללא שמרים וסוכר. בעבר הייתי אוכלת לחם קל כדי לשמור על המשקל. חבילה של לחם מיוחד כזה היא קילו1 ושל לחם קל היא חצי קילו. שניהם ל 100 גרם עומדים על 180 קלוריות ויש להם בערך אותו מספר פרוסות. אז האם יכול להיות שלחם ללא סוכר ושמרים הוא יותר משמין מלחם קל?

04/09/2006 | 09:07 | מאת: טובה בר-שאן

טלי שלום אם שניהם מכילים ל100 גרם את אותו מס' קלוריות כפי שאת אומרת אז מה ההגיון שלחם אחד משמין יותר מהשני? יש לציין שהלחם שאת אוכלת הוא מצויין . עשיר מאוד בסיבים תזונתיים וגם בויטמיני B. חשוב לציין שבלחם קל ישנם חומרים נוספים שתפקידם להתפיח יותר את הלחם ולאוורר אותו . שלך בהצלחה טובה בר שאן

מנהל פורום תזונה טבעית