תודה לשתיכן ושאלות נוספות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/09/2006 | 18:15 | מאת: טלי

האם אכן ברימון יש הרבה ברזל? האם הוא נספג היטב בגוף? ושאל הנוספת - האם אכילת אטריות שעועית דינה כדין אכילת קטניות? תודה

02/09/2006 | 16:22 | מאת: צביקה קורן

טלי שלום, לצערי הרימון הוא לא מקור עשיר בברזל. יש בו רק 0.5 מ"ג למאה גרם. בשומשום יש 19 מ"ג, בגרעיני דלעת 15 ובגרעיני חמניות 14 מ"ג. פירות עשירים בברזל (1 -2 מ"ג) הם: שזיפים, פירות יער, בננות, אפרסמון, ענבים ועוד. לגבי הקטניות - "איטריות" זה מזון מעובד, תעשייתי - עדיף לאכול את הדבר האמיתי, למרות שיתכן ומבחינת חלבון הם שווים. בהצלחה צביקה

03/09/2006 | 19:24 | מאת: טלי

מנהל פורום תזונה טבעית