אפקטיביות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/09/2006 | 13:03 | מאת: דנה

ידוע שהשום הוא האנטיביוטיקה של הטבע מהי האפקטיביות שלו בזמן בישול או אפיה שהחוזק והטעם יורדים הכנתי ארוחה בתנור עם המון שיני שום בקליפתם הם נמסים כמו חמאה השאלה היא אם הוא משפיע באותה מידה או שהוא נשאר בלי ערכים תזונתיים תודה

01/09/2006 | 18:19 | מאת: טובה בר-שאן

דנה שלום האפקטיביות של השום היא כאשר הוא טרי. בישול השום אומנם שומר על הטעם אולם האפקט הטרפויטי ( המרפא )שלו יורד , בגלל הרס האליצין , אג'ואן ועוד חומרים רבים הנותנים לשום את תכונותיו המרפאות. בהצלחה ושנה טובה עם מלא מלא בריאות טובה בר שאן

מנהל פורום תזונה טבעית