חוזר בשאלה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום. איני אוכל בשר כבר יותר משנה. גמלה בליבי ההחלטה לאכול עוף ובשר אורגני. אתה יכול לסקור בפני בבקשה את הסוגים השונים (עוף... כבש...בקר) ואת החלקים השונים (שוקיים... סטייק.... חזה עוף...יריכיים) ולמנות בפניי מעלות וחסרונות- איפה יש יותר שומן? מה יותר קשה לעיכול ומה יותר קל (שכן לא אכלתי בשר יותר משנה!!)?...... מודה לך מאוד.
דימה שלום רב עליך לעשות חשבון ,שאם אתה חוזר לאכל בשר עליך לזכור שיש משמעות מאוד גדולה לכמות הבשר שאתה אוכל וכמות השומן שבו -(שומן רווי) , לפי המחקרים עודף של שומן זה עשוי לגרום למחלות לב וגם סרטן . להלן אתר בו מפורטים מרכיבים תזונתיים וכמות השומן בחלקי הבשר השונים www.meat.org.il בתודה טובה