מה ההבדל?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/08/2006 | 18:35 | מאת: אתי

שאלה נוספת לגבי טחינה גולמית: בחנויות ישנם 2 סוגים, האחד משומשום טהור והשני משומשום מלא. מה ההבדל ומה עדיף לתינוקת? מה עדיף להוסיף למחית הפירות חלבה או טחינה גולמית?

05/08/2006 | 11:51 | מאת: צביקה קורן

אתי שלום, אני לא יודע מה זה שומשום "טהור". אני ממליץ על טחינה טבעית שיוצרה מגרגירי שומשום שלא לוטשו באמצעים כימיים. חלבה רגילה עשירה מאד בסוכר לבן ולכן לא מומלצת בעיני. אחרי שביתל תהיה בת שנה תוכלי לעשות לה חלבה טבעית ובריאה עם דבש וטחינה גולמית. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית