מטחנת קפה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/07/2006 | 13:54 | מאת: נעמה

צביקה שלום. 1-איזה זרעים אתה טוחן במטחנת הקפה שלך? 2- איזה סוג של שמן (רווי, חד בלתי רווי, רב בלתי רווי....) עלול להיפגע מחום\אור\חמצן?

18/07/2006 | 20:39 | מאת: צביקה קורן

נעמה שלום, אני טוחן זרעים שאי אפשר לעכל כשהם שלמים: פשתן ושומשום. אפשר לטחון גם גרעיני דלעת, חמניות, צנובר. בהצלחה צביקה

18/07/2006 | 22:16 | מאת: נעמה

כן, אבל טני מניחה שמומלץ שלא לצרוך גרעיני דלעת וחמניה קלופים. לא נראה לי שאני אקלוף כמות ואז אטחן אותה.... תודה

מנהל פורום תזונה טבעית