חציל - אסור??

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/07/2006 | 16:52 | מאת: מעיין

צביקה שלום רב קראתי בתשובה קודמת שלך שחציל הוא מלא ברעלים ושצריך לאוכלו רק אורגני. נבהלתי נורא, אני הרבה קונה חציל בסופר שוטפת אותו היטב ,פורסת, ושמה בתנור מוברש במעט שמן זית... ממש נבהלתי מהתאור של החציל כמלא רעלים,בסביבת מגורי לא נתקלתי בשום חציל אורגני (כניראה שצריך מפת מטמון כדי למצא את כל סוגי הגידולים האורגניים...או שהם משווקים רק באזורי העשירון העליון וקצת מתחתיו...) בכל אופן צביקה ,האם להפסיק לאכול חצילים? כי אנו אוכלים כל שבוע... בתודה מראש

12/07/2006 | 19:00 | מאת: צביקה קורן

מעיין שלום, אולי תביאי לי קישור לתשובה המבהילה שלי. לא זכור לי שכתבתי ש"חציל הוא מלא ברעלים ושצריך לאוכלו רק אורגני". כנראה קראת את זה בפורום אחר שאוהב להבהיל את הגולשים... אני תמיד אומר" "רצוי לאכול אורגאני". לא כל אחד יכול להרשות לעצמו לקנות אורגני, או שזה לא בראש סדר העדיפוות שלו. החציל הוא ירק טבעי ובריא שאפשר לצלות אותו בתנור, לערבב עם שום וטחינה ולקבל מנה טעימה. לא כדאי לטגן חציל ולא לאכול אותו עם מיונז והרבה מלח. החציל לא מומלץ לסובלים ממחלות מפרקים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית