בקשר לדולורית
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
בקישור שנתת לי, לא כתוב כלום על דולורית.. הייתי כן רוצה לדעת למה דולורית זה לאנשים שמצמצמים את צריכת הקלוריות שלהם? וכמובן את הויטמינים. מה שכן הייתי שמחה לשאול אותך גם על קמח טפיוקה, אני יודעת שזה שורש ואיזה צמח, אבל מה יש בזה? אני רוצה להתחיל להכין לי דברים מקמח טפיוקה, כי אסור לי חיטה, ואשמח לדעת איזה ערכים תזונאתיים טובים יש בטפיוקה. תודה ושבוע טוב. אנה.
אנה שלום, דלורית, כמו דלעת דלה בסוכרים ובקלוריות ולכן היא מתאימה למי שמעוניין להקטין את כמות הקלוריות היומית. לגבי הרכיבים שלה - היא דומה לדלעת - עשירה מאד בבטא קרוטן - פרו ויטמין A, משביעה וטעימה. הטפיוקה זה סוג של מזון עמילני המופק משורש הקסאווה והוא משמש לעיבוי תבשילים. תוכלי למצוא חומר נוסף בחיפוש בגוגל. בהצלחה צביקה