היי צביקה.
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שתי שאלות ברשותך. 1. המזון היחידי שיוצא לי לאכול שיש בו סידן, זה בערב שלוש פרוסות לחם מלא שבכל לחם אני שמה כף חמאת שומשום שאני מערבבת עם מולסה.. העם זה מספיק סידן?.. \: 2. איזה ערכים תזונתאיים יש בטונה בשמן, או במים, למשל כמו שבביצה יש בי 12, למשל טונה זה לא ארוחת צהריים, למרות שלפעמים ארוחת צהריים שלי תיהיה סלט טונה בארומה.. אבל זה לא בשר ואורז, למשל שיש בזה יותר תכולה של ויטמינים. 3. העם רוטב פסטו נחשב לבריא?
נועה, נועה, נועה - מה יהיה הסוף? אני באמת מציע לך לפנות ליעוץ אישי ולקבל תשובות לכל השאלות שמטרידות אותך. אם 3 פרוסות לחם עם טחינה זה כל מקור הסידן שלך סימן שהתזונה שלך לא מאוזנת. טונה זה מזון חלבוני שצריך לאכול עם סלט ירקות. כבר אמרתי לך שאני לא מתלהב מטונה משומרת. תכיני רשימת שלות ותפני ליעוץ מסודר. בהצלחה צביקה