טחינה מאגוזים שונים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/07/2006 | 11:47 | מאת: רננה

שלום רב, אני צורכת טחינה, לא רק משומשום, אלא גם מאגוזים נוספים (קשיו, חמניות, שקדים ועוד). שאלתי היא, האם באגזוים טחונים לא קיימת סכנת חימצון. תודה.

09/07/2006 | 14:06 | מאת: צביקה קורן

רננה שלום, אם הצנצנת סגורה, נמצאת בארון סגור ולא קרובה למקור חום - אין סכנה של קילקול. נראה לי רעיון טוב לגוון את סוגי הטחינה והממרחים. בהצלחה צביקה

09/07/2006 | 18:47 | מאת: רננה

תודה על התשובה. אני לא מדברת על סתם "קלקול" כמו שבמזון רגיל. באגוזים יש סכנת חימצון, ככל הידוע לי.

מנהל פורום תזונה טבעית