איזה מדינה....
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
צביקה, 1- האין שומשום ניזוק בתהליך הקלייה לטחינה?? 2- כיצד אתה אוכל את הזרעים שלך? נדמה כי החמנייה מומלחת, הדלעת טבולה בקמח תפו"א...
שלום רב, שומשום ניזוק בתהליך הקלייה ולכן חשוב לקנות טחינה או חמאת שומשום שעשויים משומשום טבעי שלא נקלה. אני טוחן את זרעי הפשתן והשומשום ולפעמים גם את זרעי הדלעת והחמניות למרות שאותם אפשר לאכול ללא טחינה. אפשר לקנות בחנויות טבע זרעים טבעיים, לא מלוחים, לא קלויים ולא מצופים בקמח תפו"א. בהצלחה צביקה