במיה אפונה ושעועית ירוקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/07/2006 | 15:24 | מאת: אמיל

שלום צביקה שעועית ירוקה ,במיה,אפונה יש לי כמה שאלות איזה מהמזונות הללו עשיר יותר בויטמין A C E או באבץ? אילו מהמוזונת הללו בעל ערך גליקמי גבוה יותר? תודה רבה צביקה ויום שמח לכולם

04/07/2006 | 21:22 | מאת: צביקה קורן

אמיל שלום, אני לא מחזיק בראש טבלאות של ערכים תזונתיים... אני משתמש במאגרי מידע ורשימות כמו זה: http://www.nutritiondata.com/nutrient-search.html כל המזונות שציינת שייכים למשפחת הקטניות ולכן הערך הגליקמי שלהם נמוך (לא משנה מי "מנצח"). ויטמין E נמצא במזונות שומניים בעיקר. ויטמין C בפירות ובירקות טריים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית