תפוח אדמה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/06/2006 | 10:47 | מאת: יעל

בתי בת ששה חודשים, והתחלתי לתת לה ירקות: קישוא ובטטה. האם אכן יש טעם להוסיף תפוח אדמה למרק, בהתאם להמלצות? האם לא מדובר בעמילן בלבד? האם נשארים לתפוח האדמה יתרונות תזונתיים כלשהם כגון ויטמינים לאחר הבישול וההרתחה? אם מדובר בפחמימה ללא ערך תזונתי נוסף נראה לי קצת מיותר. תודה רבה

19/06/2006 | 19:44 | מאת: צביקה קורן

יעל שלום, תפוח אדמה זה לא "עמילן בלבד". מדובר במזון טבעי, איכותי ומומלץ. רצוי כמובן לאדות אותו או לאפות עם הקליפה (כדי לשמור על הערכים התזונתיים), אבל גם בבישול במרק המינרלים שבו נשארים - חלקם במים וחלקם בתפוח. כדאי לבחור תפוח טרי, ללא ניצנים וכתמים ירוקים ורצוי מגידול אורגאני. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית