שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/06/2006 | 14:30 | מאת: טל

שלום הכנתי ריבה ללא סוכר רק עם לימון.אבל למעלה יש תמיד עובש האם כל הריבה מקולקלת? איך ניתן לשמור על רסק עגבניות שפתחתי שלמעלה לא יהיה עובש?שמעתי על שמן לשים למעלה? תודה

13/06/2006 | 19:38 | מאת: צביקה קורן

טל שלום, הסוכר והמלח משמשים כחומרים משמרים ולכן מוסיפים אותם למוצרי מזון שונים. ריבה ללא סוכר צריך להחזיק במקרר למשך מספר ימים ואז לזרוק לפח. אני לא ממליץ לשמור רסק עגבניות. תקני קופסאות קטנות ותזרקי את השאריות. בהצלחה צביקה

17/06/2006 | 18:31 | מאת: טל

האם מיץ הלימון לא משמש כחומר משמר בריבה ללא סוכר?ואם כן למה לזרוק?

מנהל פורום תזונה טבעית