אומגה 3 וגרעיני פשתן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/06/2006 | 12:22 | מאת: דניאל

שלום האם מומלץ לקחת אומגה 3 בהריון? באיזה שלב? זה עלול לגרום להעלאת LDL של כולסטרוול? וגרעיני פשתן- מומלץ? מה היתרונות? איך לקחת אותם, טחונים? דניאל

06/06/2006 | 21:05 | מאת: צביקה קורן

דניאל שלום, במחקרים נמצא, כי לקיחת אומגה 3 בהריון שיפרה את בריאות האם והעובר ובמיוחד את גודל מוחו.אפשר לקחת לפני ההריון, בזמן ולאחר הלידה. זה לא עלול לגרום להעלאת LDL של הכולסטרול "הרע" (LDL). אני ממליץ לקבל את האומגה 3 מגרעיני פשתן טחונים (טרי). לא מומלץ לקנות טחון מוכן. מומלץ לקנות מטחנת קפה ולטחון בבית. אפשר לשמור במקרר בצנצנת זכוכית. על יתרונות הפשתן ואומגה 3 כתבתי מספר פעמים - תעשי חיפוש. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית