נבטי דגנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/05/2006 | 14:36 | מאת: דוד

איזה דגנים ניתן להנביט? אגב, האם תוצר העיכול של כל הדגנים הוא חומצי? האם הנבטתם משנה משהו בדבר חומציותם?

23/05/2006 | 15:51 | מאת: אלירן דה-מאיו

ניתן להנביט: חיטה, כוסמין, דוחן, שיבולת שועל וכוסמת. למעשה ניתן להנביט כל דגן, אך אלו מומלצים למאכל וניתן להשיגם בצורתם השלמה (עם קליפה). לאחר ההנבטה הדגנים קלים יותר לעיכול, ורמת החומציות שלהם יורדת. נסה בעצמך ותראה כיצד הגוף שלך מגיב לסוגים שונים. כל דגן הוא בעל רכיבים תזונתייים שונים המשפיעים על רמת החומציות.

מנהל פורום תזונה טבעית