שאלה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
1- קראתי שמותר לאכול נבטוטי קטניות קטנות (חילבה, עדשים...) ואתה אומר שלא... מה מבדיל את העדשים משאר הקטניות הקטנות (שכן אמרת שרק אותם מותר לאכול חיים)? 2- מהם יתרונות וחסרונות אכילת נבטוטי עדשים מבושלים לעומת חיים?
לקריאה נוספת והעמקה
נעמה שלום, עד כמה שאפשר אני משתדל להימנע משימוש במילים "מותר" ו"אסור". כתבתי שעדיף לאכול נבטוטים של עדשים. הם קטנים יותר וקלים לעיכול. נבטוטים של חומוס או שעועית הם גדולים, קשים לעיכול וכדאי לבשל או לאדות אותם למשך מספר דקות. בהצלחה צביקה