פאפאיה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
מה יש בפאפיה שהיא כל כך טוב לעיכול? ובגלל שמאוד קשה לי למצוא את הפרי הנל .. לאיזה פרי יש עוד תכונות טובות? תודה
נועה שלום, הפפאיה - פרי מעולה - בריא ומבריא. בפרי ובקליפה יש אנזים - פפאין המסייע בעיכול חלבונים. פרי הפפאיה עשיר באשלגן, סידן, זרחן, ברזל, ויטמין A, ויטמין C וחלק מרכיבי B. יש בה אפילו 1.8 גר' חלבון. היא קלה לעיכול ומסייעת בעיכול המזון. עוזרת לריפוי פצעים וכיבים חיצוניים ופנימיים. מומלץ לאכול פפיה בשלה (רכה למגע). מזונות מרפאים נוספים: רימון (למערכת כלי דם ולב), סלק חי ומבושל (לסובלים מעצירות), מיץ ירקות ירוק ומיץ עשב חיטה (לאנמיה, סרטן, מחלות מפרקים, סוכרת, לחץ דם גבוה, מחלות לב ועוד), פסיפלורה (מחזקת, מרגיעה, לכאבי ראש וחרדה), פירות יער (לחיזוק כלי הדם ולטיפול בדלקות בדרכי השתן). בהצלחה צביקה בהצלחה צביקה
מלון? בבוקר אני אוכלת או פאפאיה או מלון, כי גם אמרו לי שהוא טוב. וגם יוצא לי לאכול משהו כמו שתי אגסים ביום