ממש לא מדוייק...

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/04/2006 | 20:58 | מאת: איילת

תפוח אדמה זה ממש כמו סוכר לבן. מתפרק במהירות ומעורר רעב. צריך להתייחס לזה כמו אורז לבן. ואני אומרת את זה מנסיון אישי.

לקריאה נוספת והעמקה
16/04/2006 | 07:42 | מאת: צביקה קורן

אילת שלום, תפוח אדמה טרי המבושל, מאודה, או אפוי בקליפתו הוא מזון טבעי, בריא ומומלץ! תפוח אדמה עשיר בפחמימות מורכבות, סיבים תזונתיים, ויטמינים (מקבוצת B), מינרלים (בעיקר אשלגן, סידן, מגנזיום, אבץ, ברזל, ונחושת), חלבון (2.5 גרם במאה גרם). יש לו שימושים רבים ברפואה הטבעית. מומלץ לשטוף טוב לפני הבישול ולאכול גם את הקליפה. לא מומלץ לבשל ללא הקליפה, לא מומלץ להוסיף מלח ולא מומלץ לקנות תפוח אדמה עם נקודות ירוקות. בהצלחה צביקה סיבים תזונתיים

מנהל פורום תזונה טבעית