סלט ירקות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
ידוע שככל שסלט הירקות טרי יותר כך הוא עשיר מבחינה תזונתית. בכל זאת מהו הטווח המומלץ שאחריו לא כדאי לאכול סלט ירקות שנשמר במקרר למשל. איזה ירקות רגישים יותר לאיבוד ערכם התזונתי , ועל איזה זמן מדובר בערך? אשמח אם באפשרותך להביא דוג' ממשיות כגון כרוב כעבור שעתיים מאבד את ויטמיני ה X שלו. תודה רבה
אלכסנדרה שלום, אין ברשותי "טבלת איבוד ערכים" של ירקות ופירות שהושארו במקרר. לדעתי לא רצוי להשאיר סלט במקרר יותר מיום. אם משאירים בחוץ - כדאי לאכול תוך 20 דקות (אופטימאלי) עד שעתיים. בהצלחה צביקה