שמירת אוכל במקרר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/03/2006 | 08:57 | מאת: סימה

שלום אני יודעת שאין כמו אוכל טרי.אך בזמנינו זה קצת קשה שאלתי היא, כמה ימים מקסימום אפשר לשמור מרק ירקות במקרר וכמה ימם תבשילים אחרים שהויטמינים לא יפגעו?בתודה

19/03/2006 | 13:01 | מאת: צביקה קורן

סימה שלום, לדעתי אי אפשר לאכול מרק ירקות אחרי 3 ימים במקרר. הוא פשוט מתקלקל ולא טעים. חלק מהויטמינים נהרסים כבר בבישול הראשוני בבישול והמינרלים נשארים גם אחרי שבועיים... דגנים מלאים - לא יותר מארבעה ימים וקטניות גם כן 3- 4 ימים. פשטידה אפשר 5-6 ימים. כפי שציינת, כדאי לבשל כל יום טרי ולאכול באותו יום או למחרת. שימי לב סימה, בעיני תבשיל שצריך להוסיף לו מלח, פלפל ותבלינים אחרים "לשיפור הטעם" אינו ראוי לאכילה. בהצלחה צביקה

19/03/2006 | 13:14 | מאת: סימה

.

מנהל פורום תזונה טבעית