ציפס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/03/2006 | 17:16 | מאת: יעקב

שלום אני מסוקרן לדעת מדוע הציפס שאני אוכל ברשתות מזון מהיר הוא יחסית קשה ויבש ואילו כשאני עושה בבית זה יוצא פריך ושמנוני , האם זה משום שהם מוסיפים משהוא לתפוח אדמה , אולי סוג שמן אחר , אני אודה לך אם תיפתור לי את התעלומה , ודרך אגב כמעט שכחתי מי יותר בריא אם בכלל ? תודה מראש יעקב......

19/03/2006 | 12:53 | מאת: צביקה קורן

יעקב שלום, אין שום תעלומה. הצ'פס ברשתות הוא תעשייתי, מיובש, עם הרבה מלח וחומרים משמרים. הוא חסר כל ערך בריאותי ומזיק הרבה יותר מצ'יפס שעושים בבית (שגם עליו כדאי מאד לוותר!). בהצלחה צביקה

19/03/2006 | 23:53 | מאת: ירון

הבעיה העיקרית בציפס היא הערך הגליקמי הגבוה שלו והכמות הרבה של שומני טרנס

מנהל פורום תזונה טבעית