חומוס ביתי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/03/2006 | 23:21 | מאת: לירן

שלום צביקה איך אפשר להכין חומוס לבד?

07/03/2006 | 08:15 | מאת: צביקה קורן

לירן שלום, משרים גרגרי חומוס במים למשך 8 - 24 שעות מבשלים 2 - 3 שעות טוחנים בבלנדר יחד עם טחינה גולמית. כתבלין אפשר להוסיף: כמון, זרעי סלרי, מעט מלח או רוטב סויה, שום, פטרוזיליה, לימון. חומוס ביתי לא מכיל חומרים משמרים, חומצות ואתה יכול לשלוט בכמות המלח. עם זאת הוא לא נשמר יותר מ 3 -4 ימים. אפשר להקפיא חלק מהגרגרים השלמים ולטחון שוב לאחר 3 ימים. בתיאבון צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית