מרק
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום ידוע שמרק עוף מומלץ לצינון.(משהו שקשור כדוריות לבנות), האם כשמכינים מרק עוף (ללא עור כמובן)צריך קודם להרתיח במים ולשפוך ורק אח"כ לבשל מרק ממים חדשים ,את המרק עוף?והאם המרק לא מעבד מערכו כיוון ששפכנו את המים הראשונים.
טל שלום, בעיני הנזק של מרק עוף עולה על התועלת שלו. גם אם מחקר זה או אחר מצא שהוא מועיל להצטננות, האם חשבת איזה נזקים אחרים הוא גורם לגוף? לדעתי אם כבר שותים את הנוזל המזיק הזה, כדאי להרתיח ולהחליף את המים. כך לפחות מוציאים מרקמת השריר של התרנגולת חלק מחומרי ההדברה, התרופות, ההורמונים וחומצת השתן שנמצאים שם. בתיאבון צביקה