סוכר חום
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה ובכן אשמח לקבל תשובה היא איך יודעים בדיוק שסוכר חום הוא טבעי לחלוטין ואיך ניתן לזהות זאת והאם הוא בריא ? תודה שלומי
נראה לי שאי אפשר. גם אני התיתי באותו עניין. בכולם כתוב שמיוצר מקנה סוכר טבעי, אבל מי יודע. מישהו אמר לי שהם לוקחים סוכר רגיל ומצפים בקרמל. בכל מקרה אם יש למישהו תשובה אחרת אשמח גם אני לשמוע
שלומי שלום, השאלה עלתה רבות בפורום - כשדאי תמיד לבצע חיפוש. להלן אחת התשובות שנתתי לפני מספר ימים: "סוכר חום אמיתי יקר יותר ולכן יש הרבה זיופים. צובעים את הסוכר הלבן עם קרמל, לתת, מולסה, או צבעי מאכל מלאכותיים. יש חברות מוכרות וידועות שהסוכר החום שלהן לא מזוייף כמו דמררה או מוסקוודו . הבדיקה הפשוטה שאני מציע לעשות היא: לקחת כוס שקופה עם מים להוסיף לתוכה כפית סוכר חום. אם הגרגירים מגיעים לתחתית הכוס כשהם חומים - הסוכר כנראה אמיתי. אם הם מגיעים לבנים - הסוכר צבוע... בנוסף, כדאי לבדוק את שם היצרן וארץ המוצא... " בהצלחה צביקה