איזה בשר?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום שמעתי שבשר אדום מסוכן לבריאות....מה זה בשר אדום? אני נוהגת להכין בבית לפחות פעם בשבוע בשר בקר. האם להפסיק עם בשר זה? מה כן לתת למישפחה? האם לצרוך רק עוף והודו? מה במקום בקר?הרי יש לו יתרונות... במקום מגוריי אין בשר אורגני....(מעניין גם כמה יעלה עוף שלם אורגני...) בתודה על עזרתך.
שרון שלום, בשר אדום זה כינוי לבשר בקר. בשר לבן זה כינוי לבשר חזיר. אכן יש הרבה מחקרים לאחרונה שקישרו בין צריכת בשר בקר וסוגי סרטן שונים. זה אולי נראה מוזר, אבל אפשר בהחלט להתקיים בבריאות טובה ללא בשר בקר ובעצם ללא שום בשר. אם לא רוצים לוותר על חלבון מהחי אפשר לאכול ביצים אורגניות, יוגורט, גבינות רזות ודגי ים 1-2 בשבוע. יש מספיק תחליפי חלבון בעולם הצומח. מציע לך לפנות ליעוץ אישי. בהצלחה צביקה