סידן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/02/2006 | 21:24 | מאת: ליאורה

אלו מקורות לסידן שלא מכיל קלוריות רבות? אני בת 54 ובבדיקה של צפיפות העצם נאמר לי שהתוצאה גבולית. כמה סידן צריך לאכות ומהם המקורות. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
09/02/2006 | 22:04 | מאת: צביקה קורן

ליאורה שלום, השאלה בנושא סידן עלתה רבות בפורום - מציע לך לעשות חיפוש. חשוב מאד להימנע ממזונות שזורקים סידן מהגוף, או מונעים ספיגה שלו. מזונות עשירים בסידן: טחינה, שומשום, ירקות ירוקים (כרוב, פטרוזיליה), פירות יבשים, חלב סויה, טופו, שקדים, אגוזים. מוצרי חלב. מציע לך לקבל יעוץ אישי בתזונה ועד אז לקרוא בפרק המאמרים באתר שלי על "בריחת סידן". בהצלחה צביקה

26/02/2006 | 22:49 | מאת: יעקב

האם הסידן מצוי במי הברז או במים מינרליים והוא זמין לגוף? האם המים הם מקור לסידן?

מנהל פורום תזונה טבעית