בשר בקר טחון שאלה לצביקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/02/2006 | 12:12 | מאת: אידית

לאחרונה שמעתי שבשר בקר לא בריא ועדיף לאכול עוף ברצוני שאתה תאמר לי אם זה נכון אני מכינה לילדיי הקטנים קציצות מבשר בקר טחון הם אוכלים את זה פעמיים בשבוע. האם עליי להפסיק להכין להם קציצות מבשר בקר טחון? הם בני שנתיים וחמש

07/02/2006 | 15:16 | מאת: צביקה קורן

אידית שלום, לאחרונה הגיעו לידי מספר ידעות (המבוססות על מחקרים) על הנזקים האפשריים של בשר בקר ובשר טחון במיוחד. אם את לא יכולה לוותר, הפשרה שאני מציע היא לקנות רק בשר טחון שנטחן מול עינייך, או שטחנת בעצמך. בבשר הטחון המוכן יש הרבה שומן, פסולת וצבעי מאכל המקנים לו צבע אדום. תיקון נוסף, תעשי כדורי בשר מבושלים (עם הרבה ירקות) ולא קציצות מטוגנות. הטיגון גורם להיווצרות חומר החשוד כמסרטן (אקרילמיד). באופן כללי למען בריאותך ובריאות ילדייך כדאי להימנע לחלוטין ממזון מטוגן. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית