משקה סויה ועוד
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
בוקר טוב צביקה, תודה על תשובתך בעניין הטופו. שתי שאלות לי אליך: 1. ירק טרי בהקפאה, לדוגמה של סנפרוסט, האם נחשב למזון טבעי?? 2. לגבי חלב סויה, איך לזהות על גבי אריזת המוצר את טיב המשקהמבחינת הרכבו? כמו כן האם סוכר קנים שמוסיפים בסוג מסוים של חלב סויה הוא טוב? בברכה, טיאה
טיאה שלום, 1. ירק שהוקפא לאחר שעבר עיבוד כימי כלשהו אינו מזון טבעי. למרות זאת לפעמים אין ברירה ואפשר לאכול (לעיתים רחקות). 2. לא הבנתי את השאלה השנייה, בכל אופן סוכר קנים הוא סוכר כמו סוכר העשוי מסלק סוכר. בהצלחה צביקה