תה צמחים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/01/2006 | 12:40 | מאת: רעות

בהכנת תה צמחים האם עדיף להרתיח (בכיריים) את המים ביחד עם העלים (שאז יוצא צבע חזק יותר מהעלים) או להרתיח מים בנפרד ואז להוסיף בכוס את העלים או שזה לא משנה?

26/01/2006 | 17:46 | מאת: צביקה קורן

רעות שלום, ברפואת הצמחים לא נהוג להרתיח עלים, רק שורשים וגבעולים. את העלים חולטים - מוסיפים כפית לכוס מים רותחים ולאחר 3 - 5 דקות מסננים ושותים כשזה פושר. אסור שתות חם!! לפי אותו עקרון לא מבשלים עלי שמיר או פטרוזיליה, אלה מוסיפים למרק רק לאחר שמכבים את האש.... בהצלחה צביקנה

מנהל פורום תזונה טבעית