מרגרינה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
קניתי מרגרינה ללא שומן טרנס איך מכינים(הופכים שמן נוזל למוצק) מרגרינה -ללא שומן טרנס?
טל שלום, הם טוענים שהם ממצקים אותה באמצעות סיבים תזונתיים. לא הייתי במפע ולא ראיתי. בנוסף מדובר במוצר תעשייתי. כדאי להשתמש בשמן זית או בשמן שומשום. ואם זה למריחה - אבוקדו או טחינה מלאה. בהצלחה צביקה
אם רוצים להכין עוגיות בלי מרגרינה. מה עושים? הבנתי שעדיף להשתמש בשמן במקום, אבל האם זה אפשרי? האם העוגיות יהיו מוצקות?