מרגרינה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/01/2006 | 23:13 | מאת: טל

קניתי מרגרינה ללא שומן טרנס איך מכינים(הופכים שמן נוזל למוצק) מרגרינה -ללא שומן טרנס?

22/01/2006 | 18:57 | מאת: צביקה קורן

טל שלום, הם טוענים שהם ממצקים אותה באמצעות סיבים תזונתיים. לא הייתי במפע ולא ראיתי. בנוסף מדובר במוצר תעשייתי. כדאי להשתמש בשמן זית או בשמן שומשום. ואם זה למריחה - אבוקדו או טחינה מלאה. בהצלחה צביקה

24/01/2006 | 01:25 | מאת: צילה

אם רוצים להכין עוגיות בלי מרגרינה. מה עושים? הבנתי שעדיף להשתמש בשמן במקום, אבל האם זה אפשרי? האם העוגיות יהיו מוצקות?

מנהל פורום תזונה טבעית