פצפוצי אורז / קורנפלקס / שלוה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/01/2006 | 09:36 | מאת: רונה

שלום רב, שאלה מציקה; כולנו מכירים סוגי דגנים תפוחים מסוג; קורנפלקס - תירס תפוח, פצפוצי אורז תפוח, כמו כן חיטה תפוחה ואחרים שנעשים בתהליך תעשייתי מיוחד. עם/בלי תוספות טעם ואגוזים. מכיל תוספת נתרן ועוד ?. האם נכון להניח שכל אלו מאבדים מערכם התזונתי בתהליך העיבוד וההתפחה? מה מומלץ? תודה, רונה

06/01/2006 | 21:09 | מאת: צביקה קורן

בהחלט כן, וכבר כתבתי על כך בשבוע שעבר. מדובר במוצרים מתועשים, חסרי ערך תזונתי - כדאי להימנע. תעשי חיפוש בפורום על "שלווה" או חיטה תפוחה

מנהל פורום תזונה טבעית