פצפוצי אורז / קורנפלקס / שלוה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, שאלה מציקה; כולנו מכירים סוגי דגנים תפוחים מסוג; קורנפלקס - תירס תפוח, פצפוצי אורז תפוח, כמו כן חיטה תפוחה ואחרים שנעשים בתהליך תעשייתי מיוחד. עם/בלי תוספות טעם ואגוזים. מכיל תוספת נתרן ועוד ?. האם נכון להניח שכל אלו מאבדים מערכם התזונתי בתהליך העיבוד וההתפחה? מה מומלץ? תודה, רונה
בהחלט כן, וכבר כתבתי על כך בשבוע שעבר. מדובר במוצרים מתועשים, חסרי ערך תזונתי - כדאי להימנע. תעשי חיפוש בפורום על "שלווה" או חיטה תפוחה