מרק עוף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/12/2005 | 10:36 | מאת: שרית

צביקה שלום. שמעתי על מרק עוף של "ויטה" ללא מונוסודיום גלוטומאט, האם עכשיו הוא בטוח לשימוש או שעדיין לא. צויין על האריזה כי הוא ללא חומר זה שהזכרתי וללא חומרים משמרים או צבעי מאכל. מההיא דעתך?

14/12/2005 | 11:22 | מאת: ענבר

אם או בלי מונוסודיום גלוטמנט הרי שזהו מרק תעשייתי וראי הודעתי בנושא זה כמה שורות למטה... הכל למטרות פרסום ורווח. אני לא מחסידות המזון הבריא באופן מוחלט אבל..משתדלת להמעיט בחומרים התעשייתיים, אם עושים מרק מעוף, ירקות, ומלח תבלינים טבעיים אין כל צורך במרק עוף שמכיך..מי יודע מה... בהצלחה!!!

14/12/2005 | 16:14 | מאת: צביקה קורן

שרית שלום, אני מסכים עם חלק מהדברים של ענבר. אבקת מרק זה לא אוכל של בני אדם. האבקה (או הקובייה) מכילה המון מלח, שומן, צבעי מאכל, חומרים משמרים וכימיקלים אחרים הנותנים טעם של "מרק עוף". אין לאבקה הזאת שום ערך תזונתי ושום תרומה לבריאות. להיפך זה מזיק לבריאות!!! כדאי שתדעי שגם מרק עוף "אמיתי" הוא לא מתכון לבריאות. החומר הצהוב שצף על פני המים של המרק מורכב משומן רווי, חומצת שתן (של התרנגולת) ושאריות תרופות, הורמונים וחומרים כימיים שהופרשו מהרקמה של התרנגולת במהלך הבישול. לא מעורר תיאבון במיוחד... בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית