כתומים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/11/2005 | 11:10 | מאת: לי

שלום רב, השאלה נוגעת לתזונת תינוקת. ברצוני לדעת מה הסיכון באכילת יתר של ירקות כתומים (כלומר, מהו הסיכון בעודף בטא קורטן בגוף, מלבד ההפיכה ל"כתומים")? האם אכילה מרובה של פרי הדר כתום כרוך באותן השלכות שליליות, או שאינו מכיל בטא קורטן? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
07/11/2005 | 20:43 | מאת: צביקה קורן

לי שלום, מתזונה טבעית, מגוונת ומאוזנת קשה להגיע להרעלה של בטא קרוטן. אני מקווה שהתינוקת שלך לא ניזונה רק מירקות כתומים. פרי הדר מכיל כמות קטנה מאד. בכל אופן הסימנים לעודף הם כפות ידים צהובות. זה לא מסוכן וצריך פשוט להפסיק לכמה ימים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית