המרכיב בטא-גלוקן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
קראתי על תוסף מזון המכיל בטא גלוקןת דקסטרוז , מלטודקסטרין, וסיבי התזונה קסנטן וגואר-גם. אלה, מבטיחים גורמים לאחר הצריכה ובמהלך 6 שעות, לחוסר רצון לנשנש או לצרוך מתוקים. ציטוט " איזון הסוכרים בגוף והורדת הכולסטרול מתבצעים ע"י המרכיב היוקרתי בטא-גלוקן ותורמים לצורך מופחת ביותר לנשנש בין הארוחות"... האם המרכיבים הללו אכן גורמים לאיבוד תיאבון ותחושת שובע?
ענת שלום, אני לא מכיר את המוצר הזה ובעקרון מתנגד לשימוש ב"תרופות טבעיות" לדיכוי תיאבון. בטא-גלוקן משמש כחומר אנטי סרטני ברפואה הטבעית. בהצלחה צביקה