האם בחלבה רגילה שקונים בסופר יש שומן מוקשה?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
תודה מראש
עידן שלום, אני לא קונה חלבה בסופר ולכן לא יודע אם יש בה שומן מוקשה - תביט בתווית. בכל אופן היא לא מומלצת לשימוש מכיוון שהיא עשוייה מסוכר לבן ומשומשום שקולף באמצעים כימיים. החלבה ה"משובחת" יור מכילה גם קקאו וגם זה לא מזון בריאות בעיני. בנוסף תבדוק איזה צבעי מאכל וחומרים כימיים הוסיפו כדי לשפר את הטעם. החלבה הטובה והמומלצת היא חלבה תוצרת בית: טחינה גולמית (מחנות טבע) מעורבבת עם טבש טבעי (שלא חומם). בהצלחה צביקה
תודה על התשובה צביקה! החלבה שקניתי היא של "אחווה" הסתכלתי בתווית והיה כתוב "שומן צמחי" שזה קצת לא ברור, כי אם זה לא מוקשה, כלומר שמן רגיל אז למה לא כתבו "שמן צמחי"? שומן הוא מונח שמשתמשים בו לכינוי חומצות שומן רוויות.... האם יש לך מושג למה הם מתכוונים? תודה