לחם מחיטה מלאה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום צביקה, רציתי לשאול: אנו קונים בבית לחם קל העשוי לפי הכתוב על האריזה: מחיטה שלמה טרום נבוטה, קמח חיטה כהה, סובין חיטה וקמח סויה. האם זהו לחם מחיטה מלאה? בגלל שהמרכיבים אינם ברורים לי איני בטוחה, האם עדיף לקנות לחם קל אחר? מה לגבי לחם סויה? תודה ושנה טובה!
מיטל שלום, זה נראה בסדר. לצערי חלק מהלחמים המלאים שמוכרים בחנויות טבע עשירים מאד במלח. צריך להשתדל לקנות לחם שיש בו 300 - 400 מ"ג נתרן ולא יותר. לחם שיפון מלא עדיף על לחם מחיטה מלאה. בנוסף, אני לא מתלהב מלחם "קל" בגלל החומרים שמוסיפים כדי לעשות אותו "קל". שנה טובה צביקה