קליית אגוזים למיניהם - מוריד כולסטרול?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/09/2005 | 09:37 | מאת: אריאלה

בוקר טוב, נודע לי כי על ידי קליית "פיצוחים" או גרנולה נוצר תהליך שגורם לעליית הכולסטרול, ואילו אם מוותרים על הקלייה של הגרנולה, החומרים הטבעיים של המרכיבים עוזרים בהורדת הכולסטרול. מה נכון יותר?

11/09/2005 | 18:59 | מאת: צביקה קורן

נכון שמאד לא מומלץ לאכול מזון קלוי! השומן הטבעי נהרס והופך לרעיל ובין השאר משפיע לרעה על רמת השומנים בדם.

מנהל פורום תזונה טבעית