מוצרי טבעול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/08/2005 | 16:24 | מאת: מאיר

האם זה נקרא ג'אנק פוד? עד כמה זה נכון שהם טבעיים? והאם בכלל ההקפאה לא מאבדת מהויטמינים? עוד שאלה: האם להאמין למה שכתתוב בעניין הפולי סוייה וכל מה שכתוב על התכולה?

לקריאה נוספת והעמקה
31/08/2005 | 20:30 | מאת: צביקה קורן

מאיר שלום, בעיני מוצרי מזון של חלבון מעובד הם אכן "ג'אנק פוד" (יש יותר מחברה אחת בארץ). הם מטוגנים ומתובלים במלח ובחומרים כימיים. עדיף לאכול עוף בגריל למי שלא צמחוני. לצמחונים עדיף לבחור תחליפים בריאים יותר. בעניין פולי הסויה הנושא שנוי במחלוקת לאחרונה. אני קורא את המחקרים המדברים על התועלת הרבה של הסויה לבריאות כלי הדם והלב, להורדת כולסטרול ושומנים בדם, להגנה בפני סרטן ובריחת סידן ועוד. בהצלחה צביקה

31/08/2005 | 20:45 | מאת: מאיר

לא צמחוני סתם אדם בריאותי. מה בשורה התחתונה בשר? או טבעול? אני לא צמחוני אבל אם הטבעול יש את כל מה שהגוף צריך בלי רדיקלים שומנים וכולסטרול אני קונהכ מחר. מה ההמלצה? להתחיל טבעול או לא? תודה

31/08/2005 | 20:46 | מאת: מאיר

???????// מה עם הפוספטים שמזריקים?

מנהל פורום תזונה טבעית