כיב קיבה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/07/2005 | 20:41 | מאת: דביר

שלום רב אודה להנחיה כללית לתפריט לחולה כיב קיבה. האם מותר קטשופ (מכיל חומץ), דגנים (מיזלי - שמים בחלב והופף לדייסה), עגבניות, ענבים, כרוב, בשר הודו? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
10/07/2005 | 14:19 | מאת: צביקה קורן

דביר שלום, אנחנו לא נותנים מתכנים ותפריטים בפורום ובמיוחד לא לטיפול במחלות. כדאי לקבל יעוץ אישי מתזונאית קלינית או מנטורופט/ית. באופן כללי כדאי מאד להימנע ממזון שגורם לחומציות יתר בקיבה כמו: קקאו, קטשופ, סוכרים, מלח, מטוגן, צבעי מאכל, בשר אדום וכד'. כדאי להוסיף לתזונה מזון מבושל עם ירקות כתומים, ירקות ירוקים, שקדים ואגוזים. כדאי להקפיד על צירופי מזון. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית